Siirry pääsisältöön
Keuda
  • Etusivu
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Kirjaudu
Etusivu
  1. Etusivu
  2. Kurssit
  3. Tekniikan alat
  4. Elintarvikealan pt

Elintarvikealan pt

1. OSA Elintarviketuotannossa toimiminen, 35 osp (101199) ,
1. OSA Elintarviketuotannossa toimiminen, 35 osp (101199) Susanna Ollikainen
1. Osa, YHTEINEN ALOITUS Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito (101352).
2. OSA Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito, 20 osp (101352). LIHA ja ELINTARVIKE
2. OSA Elintarviketuotannossa toimiminen, 35 osp (101199)
2. OSA Elintarviketuotannossa toimiminen, 35 osp (101199) Susanna Ollikainen
2. OSA Leipomoalan prosessien ohjaus ja käynnissäpito, 20 osp (102501)
Elintarvikealan ammatilliset valinnaiset tutkinnon osat 2
Elintarvikealan en+ru
Hätäensiapu kurssi EL ryhmät
JSEL20 etäopetuksen tehtävät
Kahvila en+ru
Konditoriatuotteiden valmistus 20 osp
Työssäoppimisen päiväkirja JSEL20

Et ole kirjautunut. (Kirjaudu)
Pinja ohjeet

Saavutettavuusseloste

Etusivu
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Keuda
Facebook
Instagram
Youtube
Linkedin