Siirry pääsisältöön
Sivupaneeli
Etusivu
Lisää
Etsi kursseja
Suomi (fi)
English (en)
Finlandssvenska (sv_fi)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
Käytät vierailijatunnusta
Kirjaudu
Etsi kursseja
Etusivu
Etusivu
Kurssit
Tekniikan alat
Elintarvikealan pt
2 OSA Elintarvikeprosessin ohjaus ja käynnissä pito 2021 LIHA JA ELINTARVIKE
Kurssialueelle liittyminen
2. OSA Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito, 20 osp (101352). LIHA ja ELINTARVIKE
Kurssialueelle liittyminen
2. OSA Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito, 20 osp (101352). LIHA ja ELINTARVIKE
Opettaja
Anne Lindqvist
Vierailijat eivät pääse tälle kurssille. Kirjaudu sisään.
Jatka