Skip to main content
Site logo
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Log in
Home
  1. Home
  2. Courses
  3. Tekniikan alat
  4. Elintarvikealan pt
  5. 2.OSA Leipomoalan prosessien ohjaus ja käynnissäpito, 20 osp (102501)
  6. Summary

Course information

Back to course

2. OSA Leipomoalan prosessien ohjaus ja käynnissäpito, 20 osp (102501)

  • Teacher
    Jussi Aitohelmi


You are not logged in. (Log in)

Pinja ohjeet

Saavutettavuusseloste

Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Home
Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube