Siirry pääsisältöön
Sivuston logo
  • Etusivu
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Kirjaudu
Etusivu
  1. Etusivu
  2. Kurssit
  3. Tekniikan alat
  4. Elintarvikealan pt
  5. 2.OSA Leipomoalan prosessien ohjaus ja käynnissäpito, 20 osp (102501)
  6. Kurssikuvaus

Kurssin kuvaus

Takaisin kurssin etusivulle

2. OSA Leipomoalan prosessien ohjaus ja käynnissäpito, 20 osp (102501)

  • Opettaja
    Jussi Aitohelmi


Et ole kirjautunut. (Kirjaudu)

Pinja ohjeet

Saavutettavuusseloste

Etusivu
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Etusivu
Facebook
Instagram
Youtube
Linkedin