Siirry pääsisältöön
Sivupaneeli
Etusivu
Lisää
Suomi (fi)
English (en)
Finlandssvenska (sv_fi)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
Kirjaudu
Etusivu
Etusivu
Kurssit
Tekniikan alat
Elintarvikealan pt
2 OSA Elintarvikeprosessin ohjaus ja käynnissä pito 2021 LIHA JA ELINTARVIKE
Kurssikuvaus
Kurssin kuvaus
Takaisin kurssin etusivulle
2. OSA Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito, 20 osp (101352). LIHA ja ELINTARVIKE
Opettaja:
Sanna Ek
Opettaja:
Teija Kumpu
Opettaja:
Eini Kuusalo
Opettaja:
Anne Lindqvist
Opettaja:
Susanna Ollikainen
Opettaja:
Mirkka Saarela
Opettaja:
Maritta Veräjänkorva
Opettaja:
Maria Vuonokari
Kurssiavaimen haltija:
Jaana Alaviippola