Skip to main content
Site logo
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
You are currently using guest access
Log in
Home
  1. Home
  2. Courses
  3. Tekniikan alat
  4. Elintarvikealan pt
  5. 2.OSA Leipomoalan prosessien ohjaus ja käynnissäpito, 20 osp (102501)
  6. Summary

Course info

Back to course

2. OSA Leipomoalan prosessien ohjaus ja käynnissäpito, 20 osp (102501)

  • Teacher
    Jussi Aitohelmi


You are currently using guest access (Log in)

Pinja ohjeet

Saavutettavuusseloste

Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Home
Facebook
Instagram
Youtube
Linkedin