Liikkumisen Ohjaamisen Verkkokurssi (LOV)

Tervetuloa Liikkumisen Ohjaamisen Verkkokurssille, joka on suunniteltu antamaan opiskelijoille syvälliset tiedot ja taidot liikunnan ohjauksen alalla. Tämän kurssin tavoitteena on varustaa sinut tarvittavilla valmiuksilla toimiaksesi tehokkaasti liikunnan ohjauksen parissa, edistäen yksilöiden ja ryhmien liikunnallista elämäntapaa, hyvinvointia ja liikunnallisia taitoja.

Kurssin sisältö:

  1. Liikuntaohjauksen perusteet: Tutustu liikuntaa ohjaavien suositusten, asiakirjojen ja tavoitteiden perusteisiin. Opettele, miten näitä sovelletaan käytännössä luoden pohjan kaikelle ohjaustyölle.

  2. Liikunnallisen elämäntavan edistäminen: Opi keinoja, joilla voit innostaa ja motivoida ohjattavia omaksumaan liikunnallinen elämäntapa. Käsittelemme myös hyvinvoinnin ja liikunnallisten taitojen kehittämisen strategioita.

  3. Toimintaympäristön luominen: Saat tietoa ja taitoja liikkumista edistävän toimintaympäristön luomiseksi. Keskitymme siihen, miten luoda turvallisia ja kannustavia ympäristöjä, jotka rohkaisevat aktiiviseen osallistumiseen.

  4. Liikuntasuunnitelman laatiminen ja toteutus: Opettele suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisia liikunta- ja liikkumisohjelmia, jotka vastaavat eri kohderyhmien tarpeita ja tavoitteita.

  5. Kehityksen, tuen ja osallisuuden huomiointi: Syvenny siihen, miten voit huomioida ohjattavien yksilölliset kehitystarpeet, tuen tarpeen ja osallisuuden liikunnan ohjauksessa.

  6. Itsearviointi ja kehittyminen: Kurssi päättyy opettamaan sinulle menetelmiä oman toimintasi arviointiin ja jatkuvaan kehittämiseen ohjaajana.

Kurssimme on suunnattu niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin liikkumisen ohjaajille niin varhaiskasvatuksessa kuin nuoriso- ja yhteisöaloilla , jotka haluavat syventää osaamistaan ja parantaa valmiuksiaan edistää terveellisiä ja aktiivisia elämäntapoja.


Tervetuloa mukaan!