Kurssi tarjoaa ravintola- ja cateringalan opiskelijoille mahdollisuuden opiskella annosruokien valmistusta verkko-opiskeluna niin pitkälle, kun se on mahdollista. Lisäksi kurssi toimii lähiopetuksen tukena ja materiaalipankkina.
- Opettaja: Marja Ahokainen
- Opettaja: Paula Ahola
- Opettaja: Sini Ainasto
- Opettaja: Jyri Bemerståhl
- Opettaja: Taina Heinonen
- Opettaja: Maija Helin
- Opettaja: Kati Jokinen
- Opettaja: Timo Keinänen
- Opettaja: Tuula Kitti
- Opettaja: Anne Larkovuo
- Opettaja: Eija Lehtinen
- Opettaja: Arto Oinonen
- Opettaja: Kari Pulkkinen
- Opettaja: Susanna Salonen
- Opettaja: Riitta Syrjä
- Opettaja: Riku Välivaara
- Opettaja: Karoliina Virtanen
- Opettaja: Marketta Yliniemi
- Kurssiavaimen haltija: Turo Granqvist
- Kurssiavaimen haltija: Nina Wikström